Castellà / Català
Eduketing: VII Congrés Internacional de Màrqueting Educatiu

Educamos ha estat present el 16 i 17 de febrer de 2017 en Eduketing, el VII Congrés Internacional de Màrqueting Educatiu que ha tingut lloc en el Palau de Congressos i Exposicions de Sevilla.

 
GaleríaGaleria

Els objectius del congrés han estat compartir les bones practiques en l'àmbit del servei educatiu, fer que els centres es preparin per ser més competitius i ensenyar eines que recolzin la gestió i optimitzin resultats.

Javier Cortés, director del col•legi SUMMA Aldapeta, en la seva ponència La transformació digital al servei de la innovació ha explicat que el sector educatiu no és aliè a la transformació digital i que cada vegada hi ha més eines que faciliten aquests processos. A més, ha explicat com la incorporació de la tecnologia i la innovació al seu centre gràcies a Educamos ha estat clau per tenir un posicionament diferencial al mercat.

EDUCAMOS, un ecosistema educatiu integral i dinàmic

L'escola és un gran espai relacional amb infinitat d'interaccions, moltes d'elles intervingudes per la tecnologia i altres susceptibles d'estar-ho. Educamos posa la tecnologia al servei de tots els processos que tenen lloc en un col•legi, lligats a la gestió, comunicació i interrelació de les persones, aprofundint en la integració de tots els processos per eliminar la duplicitat en el treball i facilitar les preses de decisions dels equips directius. Tot dins d'una estructura d'ecosistema que articula aquests processos de forma invisible i que integra als agents educatius de manera eficient i senzilla.

Segons Magí Almirall, director d'Educamos, “les plataformes educatives com Educamos permeten eliminar les barreres físiques. És una nova forma de treballar més col•laborativa i senzilla, que estalvia temps i recursos, i permet rebre la informació en temps real, estiguis on estiguis i des de qualsevol dispositiu”.

Educamos possibilita la unificació de les propostes més innovadores en els processos d'ensenyament-aprenentatge, amb l'objectiu d'ajudar als centres en la seva transformació digital, alhora que es facilita als alumnes un aprenentatge significatiu i orientat al treball col•laboratiu. Una resposta amb continguts exclusivament digitals i pensats per a col•legis amb models 1:1 (un dispositiu per cada alumne).

Comunitat Educamos

Educamos està present en cinc països.
A Espanya, més de 1.200 col·legis, 50.000 professors i 860.000 alumnes de totes les comunitats autònomes ja són usuaris.

A què esperes? T’anem a veure

Contacta'ns

Comunicacions sotmeses a la nostra Política de privacitat